Pressemelding:

Paradigm leverer NTB's nye digitale motorvei

Paradigm's høy hastighet broadcasting teknologi D3S baner vei for NTB's nye digitale motorvei

Oslo, Skullerud, 3. Oktober, 1997. Paradigm as annonserer idag avtale mellom NTB og Paradigm om levering av NTB's nye digitale motorvei til norske medier. Det nye systemet vil sende tekst, foto og grafiske tjenester, og vil erstatte helt det eksisterende tekst (NEC) og bilde systemet (NTB-link). I tillegg vil sambandet være dimensjonert for distribusjon av annonser. Det nye sambandet vil utnytte Comstream som idag brukes på bildedistribusjon.

"NTB's kunder vil enklere kunne utnytte teksten på den måten mottakeren finner det hensiktsmessig. NTB sender det samme til alle, men det nye formatet på teksten er slik at kunden på enkle måter kan tilpasse teksten til egne behov. Ombrekking av avissider, lagring i database, videreformidling på internet eller lagring på CD-ROM vil heretter være greiere å få til, fordi den nye internasjonale standarden NITF (News Industri Text Format)
for tekstformatering legger forholdene bedre til rette sier Sven W. Kristiansen i NTB."

For mere informasjon: Kjell Furu, Paradigm as 22 62 73 00, paradigm@online.no

Om Paradigm as
Paradigm as er en ledende leverandør av systemer for professjonell elektronisk publisering og arkivering. Paradigm's innovative programmer og løsninger, gir mediabedrifter mulighten til å administrere og distribuere en mengde forskjellige typer av informasjon via satelitt, Internet, Intranet, ISDN, Frame Relay, konsern nettverk, print-on-demand, CD-ROM og en kombinasjon av disse. Idag brukes disse systemene av mere enn 400 mediabedrifter i Europa. For ytterligere informasjon besøk vår web adresse: http://www.paradigm.no